Thrillers Leestafel.info

spannende boeken en een beetje fantasy

Candy Brouwer

Het Luxor Resort
Candy Brouwer


In 2013 verscheen dit debuut van Candy Brouwer, een schrijfster die onder pseudoniem publiceert omdat haar werkgever liever niet met haar erotisch getinte boeken wordt geassocieerd. Zo'n introductie en de vrolijke, zomerse cover spreken natuurlijk meteen aan! Wat belooft dit voor Het Luxor resort?

Monica en Jamal ontmoeten elkaar in een vakantieresort in Luxor. Monica is alleen op reis omdat haar reisgenoten hebben afgehaakt en Jamal en zij voelen zich tot elkaar aangetrokken en beleven een paar mooie dagen (en nachten) met elkaar. De vakantie is heerlijk, totdat er een paar dingen niet blijken te kloppen en Monica op onderzoek uitgaat. Is Jamal wel te vertrouwen?

Het Luxor resort is een echt zomerboek: zwoel, beetje erotisch, beetje spanning. Het boek leest vlot en de auteur weet regelmatig te boeien met mooi taalgebruik en een heldere schrijfstijl. Zowel Jamal als Monica hebben een problematische jeugd gehad, die gaandeweg het verhaal duidelijk wordt en diepgang geeft aan het verhaal. Het wordt overigens nergens echt spannend, maar dat is inherent aan het genre en doet niks aan aan het leesplezier.

Een heerlijk zomerboek dat past in de vakantiekoffer en bij voorkeur gelezen dient te worden aan de rand van een zwembad of aan een zonnig strand.  

In 2015 is het tweede boek van Candy Brouwer: Bed & Breakfast verschenen.


ISBN 9789461090980 | Paperback | 300 pagina's | de Crime Compagnie | juli 2013

Joanazinha, 28 juni 2017

Lees de reacties op het forum en/of reageer, klik HIER

Recensies

Boven